Foto Shqiptare , Albanian Photos

Foto Shqiptare - Foto te qyteteve dhe VIP-ave shqiptare.Kartolina nga qytetet shqiptare dhe kartolina per shen valentin


ostereier1600.jpg
Gezuar Pashket1332 viewsVeze shumengjyreshe per pashke.25 comments
Milk-Chocolate-Easter-Egg-IMG450069US.jpg
Gezuar Pashket3705 viewsVeze pashke prej cokollate167 comments
Free_Easter_Egg_Screensaver-3847.jpg
Gezuar Pashket1643 views37 comments
Easter_Front.jpg
Gezuar Pashket2003 views47 comments
easter_egg_284x271.jpg
Gezuar Pashket1189 viewsVeze pashke me fjongo te kuqe17 comments
easter_eggs_1.jpg
Gezuar Pashket1971 views50 comments
6 files on 1 page(s)