Foto Shqiptare , Albanian Photos

Foto Shqiptare - Foto te qyteteve dhe VIP-ave shqiptare.Kartolina nga qytetet shqiptare dhe kartolina per shen valentin


stine_k_ismajli2.jpg
Stine1311 viewsKengetar shqiptar shume i njohur ne te gjitha trevat shqiptare.Emri i tij i vertet eshte Nesti62 comments
n1589192630_30032586_2639.jpg
Stine1641 viewsEmri i tij i artit eshte Stine dhe eshte krijuar nga germat e emrit te tij Nesti.75 comments
 
2 files on 1 page(s)