Foto Shqiptare , Albanian Photos

Foto Shqiptare - Foto te qyteteve dhe VIP-ave shqiptare.Kartolina nga qytetet shqiptare dhe kartolina per shen valentin


turkey_1.jpg
Gjel deti 14487 views58 comments
Turkeysm.jpg
Gjel deti8902 viewsUshqimi tradicional i Vitit te Ri.324 comments
turkey.jpg
Gjel deti10338 viewsGJel deti me perime.Ushqimi tradicional i Vitit te Ri.164 comments
turkey-main_Full.jpg
Gjel Deti2786 viewsUshqimi tradicional i Vitit te Ri.44 comments
stuffedturkey.jpg
Gjeli i detit2025 viewsUshqimi tradicional i Vitit te Ri.4 comments
Picture_058.jpg
Fergese me tave balte11148 viewsFergese me te brendshme268 comments
Picture_056.jpg
Fergese me te brendeshme ne tave balte7839 views123 comments
lamb_ribs_baked.jpg
Brinje qingji te pjekura4470 views13 comments
IMG_0071_copy.jpg
Zup14275 viewsZupi nga pasticeri Vittoria ne Durres275 comments
21 files on 3 page(s) 1