Foto Shqiptare , Albanian Photos

Foto Shqiptare - Foto te qyteteve dhe VIP-ave shqiptare.Kartolina nga qytetet shqiptare dhe kartolina per shen valentin


n1610258370_54912_446.jpg
Kastro Zizo211 viewsKastro Zizo (Klevis Bega) ne nje Bar1 comments
n1610258370_54911_238.jpg
Kastro Zizo125 viewsKastro Zizo ne nje emision televiziv.
n1610258370_54909_9514.jpg
Kastro Zizo413 viewsKastro Zizo eshte emri i tij i artit sepse ne te vertete quhet Klevis Bega.29 comments
n1610258370_102835_5967.jpg
Kastro Zizo397 viewsKastro Zizo,Ardit Gjebrea,Sali Berisha18 comments
n1589192630_30030807_8629.jpg
Kastro Zizo180 views
hy7n8410.jpg
Kastro Zizo239 viewsKastro Zizo dhe Rozana Radi duke kenduar "Meni Mosi",Keng qe mori pjese tek festivali Mikrofoni i Arte.2 comments
6 files on 1 page(s)