Foto Shqiptare , Albanian Photos

Foto Shqiptare - Foto te qyteteve dhe VIP-ave shqiptare.Kartolina nga qytetet shqiptare dhe kartolina per shen valentin


n1385217587_30225117_2349.jpg
Zajmina Vasjari2292 viewsAlbanian Show girl 40 comments
n1385217587_30225113_3801.jpg
Zajmina Vasjari2113 viewsAlbanian Show girl26 comments
n1385217587_30225112_3489.jpg
Zajmina VAsjari , Ciljeta Xhilaga , Ingrid Gjoni3433 viewsThree Albanian Show Girls29 comments
n1385217587_30220539_2245.jpg
Zajmina Vasjari2429 viewsAlbanian Show girl26 comments
n1385217587_30220538_1362.jpg
Zajmina Vasjari2477 viewsAlbanian Show girl41 comments
n1385217587_30220537_882.jpg
Zajmina Vasjari2590 viewsAlbanian Show girl48 comments
n1385217587_30220536_372.jpg
Zajmina Vasjari1617 viewsAlbanian Show girl1 comments
n1101750511_52632_5354.jpg
Zajmina Vasjari1831 viewsAlbanian Show girl2 comments
n1101750511_52549_431.jpg
Zajmina Vasjari1398 viewsAlbanian Show girl
13 files on 2 page(s) 1