Foto Shqiptare , Albanian Photos

Foto Shqiptare - Foto te qyteteve dhe VIP-ave shqiptare.Kartolina nga qytetet shqiptare dhe kartolina per shen valentin


20081127-IMG_0140.jpg
Hotel Rogner( EUROPAPARK)142 viewsHotel Rogner dhe Kuvendi i Shqiperise
20081127-IMG_0139.jpg
Tirana124 viewsKryeministria fotografuar nga lart.
20081127-IMG_0138.jpg
Tirana163 views
20081127-IMG_0137.jpg
ISh-blloku1708 viewsRruga e ish-blloku,prane ish-viles se Enver Hoxhes5 comments
20081121-IMG_0136.jpg
Tirana488 views
20081121-IMG_0135.jpg
Tirana131 views
20081121-IMG_0134.jpg
Kuvendi i Republikes se Shqiperise133 views
20081121-IMG_0133.jpg
Ish-te perndjekurit 132 viewsSkulptura qe ndodhet perballe Institutit te integrimit te ish-perndjekurve politike
20081121-IMG_0132.jpg
Ish-te perndjekurit 149 viewsSkulptura qe ndodhet perballe Institutit te integrimit te ish-perndjekurve politike
135 files on 15 page(s) 13