Foto Shqiptare , Albanian Photos

Foto Shqiptare - Foto te qyteteve dhe VIP-ave shqiptare.Kartolina nga qytetet shqiptare dhe kartolina per shen valentin

Last viewed - KARTOLINA PER FESTA
Thomas_aka_The_Little_St_Nick.jpg
Bebi si Plaku i Vitit te ri1488 views29 commentsApr 25, 2014 at 07:03 AM
christmas_table_decs.jpg
Zbukurimet e Vitit te ri2376 views103 commentsApr 25, 2014 at 01:28 AM
the-meeting-santa-claus.jpg
Babagjyshi i vitit te ri2622 views22 commentsApr 25, 2014 at 12:33 AM


KRISHLINDJET DHE VITI I RI


gezuar-vitin-e-ri-2012.jpg

72 files, last one added on Dec 22, 2011
Album viewed 1914 times

SHEN VALENTIN


valentines_graphic_copy.jpg

11 files, last one added on Feb 08, 2009
Album viewed 891 times

PASHKET


easter_eggs_1.jpg

6 files, last one added on Apr 11, 2009
Album viewed 868 times

3 albums on 1 page(s)