Foto Shqiptare , Albanian Photos

Foto Shqiptare - Foto te qyteteve dhe VIP-ave shqiptare.Kartolina nga qytetet shqiptare dhe kartolina per shen valentin

Last viewed
Picture_058.jpg
Fergese me tave balte10995 viewsFergese me te brendshme268 commentsOct 23, 2014 at 09:18 AM
230px-Baklava_-_Turkish_special,_80-ply.JPEG
Bakllava5601 views106 commentsOct 23, 2014 at 09:18 AM
friture-me-fruta-deti.jpg
Friture35411 viewsFriture me fruta deti, sepie, kallamare, karkaleca, merluc...1177 commentsOct 23, 2014 at 09:15 AM

Category Albums Files
FEMRA SHQIPTARE, ALBANIAN GIRLSFemra te famshme shqiptare, Albanian female celebrities
40 527
FRUTA DHE PERIME
1 7
KARTOLINA PER FESTAKetu do te gjeni kartolina te ndryshme per ti derguar familjarve dhe miqve tuaj.
3 89
MESHKUJ SHQIPTARE, ALBANIAN BOYSMeshkuj shqiptare, Albanian male celebrities
15 167
POLITIKANET SHQIPTARE, ALBANIAN POLITICIANS
6 53
QYTETE SHQIPTARE, ALBANIAN CITIESFoto nga qytete te ndryshme Shqiptare
Photos from different cities of Albania,
12 389
TE NDRYSHME
3 33
User galleriesThis category contains albums that belong to Coppermine users.
2 10